Sunday 30 March 2008

Max Mosley in sadistično mazohistične orgije v nacistični uniformi

Po pisanju britanskega bulvarskega časnika naj bi predsednik FIE Max Mosley v nacistični uniformi slavil na neki seksualni orgiji.

Max Mosley, orgije

V preteklem letu je bil še vodja preiskovalcev v vohunski aferi okrog McLaren Mercedesa in Ferrarija, sedaj naj bi, po poročanju medijev, sam poskrbel za škandal. Predsednik FIE Max Mosley naj bi v nekem londonskem apartmaju s petimi prostitutkami slavil pravo seksualno orgijo – oblečen v nacistično uniformo. Tako poročajo v britanskem bulvarskem časniku News of the World.

Po pisanju omenjenega časnika naj bi bilo dokazno gradivo neizpodbitno, kajti v javnosti se niso pojavile samo slike, ki so prišle na naslov redakcije, obstajal naj bi celo pet urni! video posnetek orgije z vsemi detajli. V tem posnetku je slišati, kako Mosley petim prostitutkam ukazuje z nacističnimi ukazi. Poleg tega naj bi se pustil preiskati proti ušem, kot so to počeli s kaznjenci v koncentracijskih taboriščih. Da predsednik FIE obožuje tudi mazohistične metode, dokazuje dejstvo, da se je pustil bičati do krvi.

In še ironija k tej zgodbi: Ravno May Mosley je bil najbolj glasen, ko je na testiranjih v Španiji prišlo do rasističnih izgredov zoper Lewisa Hamiltona. In Mosley je bil tisti, ki je oživel proti rasistično kampanjo. Verjetno bo sedaj iz predalov prišla tudi zgodba, da naj bi bil njegov oče Oswald britanski vodja nacistov.


Max Mosley, orgije

vir: klik

No tukaj je pa še kratek video iz določenimi kadri, ki je objavljen na mojvideo!


0 comments:

To niso vse objave, in če pogledate v Arhiv objav (Blog Archive) jih boste videli še mnogo več. Poglejte si tudi Labels oz. uporabite možnost iskanja in najdite kar si zaželite!!