Tuesday 1 April 2008

Max Mosley je že zavrnil možnost, da bi zaradi seksualnega škandala odstopil

Po škandalu Maxa Mosleya, ki je obkrožil in precej pretresel športno javnost, se je oglasil tudi glavni akter seksualnega škandala.

Predsednik Mednarodne avtomobilisticne zveze je že zavrnil možnost, da bi zaradi seksualnega škandala odstopil z mesta glavnega moža pri krovni avtomobilisticni organizaciji.

Max Mosley se je znašel na naslovnici britanskega casopisa News of the World, kjer so poleg objavljenih fotografij ostro zapisali, da bi moral zaradi kontroverznega obnašanja nemudoma zapustiti svoj stolcek. Max je s svojimi odvetniki že potrkal na njihova vrata, ker pa je zadeva še zelo sveža, se je odlocil, da ne bo odpotoval na dirko za veliko nagrado Bahrajna, ki je na sporedu ta konec tedna.

Tako mu je svetoval tudi šef formule 1 Bernie Ecclestone, ki je že vceraj poudaril, da škandal ne bi smel imeti vpliva na njegovo delo in da se zadeva pravzaprav nikogar ne tice. Kar pa se tice njegovega odstopa, pa je komentiral le, da mora Max Mosley storiti to, kar sam misli, da je najbolj prav.

_____

0 comments:

To niso vse objave, in če pogledate v Arhiv objav (Blog Archive) jih boste videli še mnogo več. Poglejte si tudi Labels oz. uporabite možnost iskanja in najdite kar si zaželite!!